ALFA RHODIOLA ROSEA

Voor een goede gemoedsrust en betere mentale gezondheid

WAAROM KIEZEN VOOR ALFA RHODIOLA ROSEA?

Rhodiola Rosea:

• helpt het organisme zich aan te passen aan emotionele stress en fysieke inspanning

• helpt het zenuwstelsel te stimuleren

• heeft een gunstig effect bij vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaakt door stress

• is gunstig bij slaapproblemen en bij afname van werkprestaties

• helpt de perceptie te stimuleren en verbetert de gemoedstoestand

• ondersteunt kracht, conditie en uithoudingsvermogen bij sportprestaties

Het extract van de wortels wordt beschouwd als een adaptogeen dat lichaam en geest helpt aan te passen aan extreme omstandigheden.

aanbevolen gebruik

 

 

Gedurende 1 maand, 1 à 2 vegetarische capsules per dag, in de ochtend of op de middag, op een nuchtere maag (minstens een half uur voor of 2 uur na een maaltijd).

Alfa -Rhodiola Rosea mag langer gebruikt worden dan 1 maand, aan dezelfde dosering, maar gedurende 5 dagen per week. Het is niet raadzaam Alfa Rhodiola Rosea’s avonds in te nemen omdat he uw slaap kan verstoren.

  • Wanneer energiegebrek een gevolg is van stress, is het aan te raden Alfa Rhodiola Rosea in de ochtend te combineren met Alfa Relax in de avond en Alfa Magnesium verspreid over de dag.
  • Alfa Energy is een formule dat bij uitputting en vermoeidheid snel energie geeft en een gunstige invloed heeft op het uithoudingsvermogen. Het kan samen gebruikt worden met Alfa Rhodolia Rosea of het kan ook afwisselend gebruikt worden bvb: 1 maand Alfa Energy en 1 maand Alfa Rhodiola Rosea

LIFESTYLE

Wat kan je zelf doen?

HERSTEL JE BIORITME: Leven volgens het ritme van de natuur zorgt voor energieherstel. Sta op als de zon opstaat, want op dat moment produceer je zelf de meeste activerende stoffen. Doe rustgevende activiteiten vanaf 21u en zorg dat je in bed ligt voor 23u.

BEWEGEN: Dansen, bewegen in de natuur, hobby’s en meditatie zorgen voor de productie van energieherstellende en goed-gevoel hormonen. Dagelijks 10 tot 20 minuten maakt een wereld van verschil. Een krachtige geest huist in een gezond lichaam.

VOEDING: Kies voor voedingsmiddelen rijk aan bouwstoffen voor je lichaam, zoals noten, zaden, vruchten en groenten van het seizoen.

GENIET VAN HET LEVEN: Doe wekelijks iets dat je veel levensvreugde bezorgt, een hobby, lees over iets of iemand die je inspireert, warm bad, een momentje voor jezelf.

STEL EEN DOEL: Noteer iedere dag wat je gedaan hebt ter voorbereiding om dit doel waar te maken. Beloon jezelf iedere dag voor iets wat die dag goed gegaan is of gelukt is. Schrijf het iedere avond op in een dagboekje.

Vraag ernaar bij uw apotheek

WHAT CAN HELP ME WITH MY PROBLEM?

Wat is de oplossing op mijn probleem?

WAT KAN MIJ HELPEN MET MIJN PROBLEEM?

Quelle est la solution à votre problème ?