Alfa relax

Voor een herstellende rustervaring zonder sufheid

WAAROM KIEZEN VOOR ALFA RELAX?

De synergie van Ashwaganda en L-theanine is uniek. Samen met de B-vitaminen bezorgen ze ons zenuwstelsel de dagelijkse ondersteuning om tot rust en herstel te komen, en dit zonder sufheid.

• Ashwagandha brengt ondersteuning in periodes van mentale en nerveuze spanning en angst. Ashwagandha draagt bij tot het emotioneel evenwicht en heeft een positief effect op de stemming en het cognitief functioneren.

• L-theanine bezorgt een fysische en mentale stimulans en beschermt onze cellen tegen oxidatieve stress. 

• De vitamines B1, B3, B6, B9 en B12 dragen bij tot een normale psychologische functie.

• De vitamines B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

aanbevolen gebruik

 

 

1 à 2 Vegetarische capsules per dag, na het avondmaal en/of voor het slapen gaan, gedurende 2 tot 4 weken en daarna afbouwen naar 5 dagen per week. 

Kan langdurig genomen worden. 1 capsule per dag is voldoende wanneer enkel het inslapen moeilijk verloopt.

Kies voor 2 capsules per dag bij felle onrust of na een stressvolle dag.

 

  • Wanneer er samen met een gevoel van rusteloosheid, in de ochtend ook energiegebrek ervaren wordt, is het aan te raden Alfa Energy in de ochtend te combineren met Alfa Relax in de avond en Alfa Magnesium verdeeld over de dag in te nemen. Deze combinatie helpt het lichaam weerbaar te maken bij onrust en stress.
  • Bij spanningsklachten zoals mentale klachten, prikkelbaarheid, nervositeit en slaapproblemen is het aan te raden Alfa Relax eerst een maand te gebruiken samen met Alfa Magnesium en voldoende rust. Magnesium ondersteunt de prikkeloverdracht. Daarna pas kan de energie opgebouwd worden Alfa Relax s’avonds te combineren met Alfa Rhodiola in de ochtend , Rhodiola ondersteunt de energieproductie in de ochtend.

LIFESTYLE

Wat kan je zelf doen?

Vraag ernaar bij uw apotheek

WHAT CAN HELP ME WITH MY PROBLEM?

Wat is de oplossing op mijn probleem?

WAT KAN MIJ HELPEN MET MIJN PROBLEEM?

Quelle est la solution à votre problème ?