Metabool syndroom

avondlezing

metabool syndroom

Dinsdag 12 mei 2020 in Antwerpen (BluePoint Berchem)

Donderdag 14 mei 2020 in Gent (CommunicatieCampus R4)

19u30 – 22u30

 

Apr Ilse Krols

Je eet gezond, rookt niet en gaat bewust om met alcohol. Toch zie je tijdens je leven je lichaam stilaan veranderen en in omvang toenemen. Je gaat naar de apotheker om een ondersteunend middel. Of is er toch iets meer nodig?

Tijdens deze lezing wordt je meegenomen naar de energiecentrale van het lichaam. Deze lezing spreekt over de verwevenheden tussen bacteriën en het menselijk lichaam. Hoe het lichaam reageert als een high-tech processor, met de meest gesofisticeerde scanning en waar de hormonen de verkeerspolitie spelen. Je krijgt praktische tips om de energiecentrale in het lichaam van je patiënt weer naar behoren te laten werken.

De passie van Ilse Krols gaat naar het bestuderen van de invloeden van voeding, levensstijl, medicatie en beweging op onze gezondheid.
Als apotheker kan ze deze facetten echt toepassen in haar adviezen en tracht ze op deze wijze zowel zieke als gezonde mensen te helpen in hun levenskwaliteit.
Het POP (patiënt on prevention) concept dat ze uitbouwen in haar apotheek leert heer elke dag beter in te schatten hoe belangrijk de invloeden van deze factoren zijn zowel op het herstel bij ziektes als op het behoud van onze gezondheid.