Voor een optimale vertering en opname van macronutriënten
• Deze enzymen zijn werkzaam in een zeer breed pH bereik tussen 2 en 10, waardoor ze zeer efficiënt werken, ook bij mensen met chronische en acute verteringsproblemen. Door deze eigenschap zijn ze werkzaam doorheen het volledige maagdarmkanaal.
• Gember ondersteunt de vertering en draagt bij tot een normale werking van het maagdarmkanaal.
• Artisjok stimuleert de werking van de gal, ondersteunt de vertering en het behoud van een gezonde lever.
• Lactase verbetert de vertering van lactose.
1 à 2 Vegetarische capsule tijdens de maaltijd.
VOOR EEN OPTIMALE VERTERING
Je spijsvertering begint al in je mond.
Het eten wordt in de mond verkleind door te kauwen en de enzymen die in het eten zitten, worden geactiveerd.
Daarna gaat het voedsel naar de maag waar enzymen en maagzuur zorgen voor een goede voorvertering.
Vervolgens zal het voedsel in de dunne darm nog verder verknipt worden door enzymen tot ze klein genoeg zijn om opgenomen te worden.
Op het moment dat het voedsel niet voldoende voorverteerd wordt, door bijvoorbeeld een gebrek aan enzymen, zal het verdere proces veel moeizamer verlopen, waardoor allerlei verteringsklachten kunnen optreden.
Om verteringklachten te vermijden, kunnen spijsverteringsenzymen ingezet worden. Welke enzymen nodig zijn, hangt af van de voedingsmiddelen die klachten veroorzaken.
Wat kan je zelf doen?
De nutricijnen van Alfa
Aan je gezondheid bouw je elke dag
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van opkomend nieuws rond nieuwe producten, voeding en gezondheid.
De nutricijnen van Alfa
Aan je gezondheid bouw je elke dag
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van opkomend nieuws rond nieuwe producten, voeding en gezondheid.
Made with 🤍 by Nieuwe Website Nodig