ALFA PERMEA INTEST

Voor een optimale permeabiliteit van de darmwand.

De epitheelcellen van de darmwand zijn met elkaar verbonden door middel van “tight junctions” (eiwitverbindingen). Deze nauwe verbindingen handhaven de ondoordringbaarheid van de darmen tot op zekere hoogte – waardoor voedingsstoffen kunnen passeren, terwijl wordt voorkomen dat gifstoffen, onverteerde voedseldeeltjes en schadelijke microben de barrière van het darmkanaal passeren en in de bloedbaan terechtkomen.
Maar schade aan het darmmembraan, door een ontsteking of een disbalans in de darmflora, kan deze tight junctions doorbreken. Hierdoor ontstaan abnormaal grote ruimtes of gaten tussen de cellen van de darmwand – waardoor de darm hyperpermeabel wordt, vandaar de naam “lekkende darmsyndroom”

WAAROM KIEZEN VOOR ALFA PERMEA INTEST?

• Hoge dosis L-glutamine, essentieel voor de continue heropbouw van de sneldelende cellen van het darmepitheel.

• Fibriotics™ bevat gefermenteerde vezels van 36 verschillende soorten groenten en vruchten (fodmap-vrij). Fibriotics™ is veel meer dan alleen een prebioticum. Het stimuleert ook de bacterieflora tot meer activiteit.

• De anthocyanidinen van de zwarte bes hebben een ontstekingsremmende werking.

• Papaïne en bromelaïne ondersteunen de spijsvertering en beschermen de maag- en darmslijmvliezen.

• Gamma oryzanol werkt ontstekingsremmend en is een antioxidant.

• Zink om de darmwand te versterken.

• Kurkuma heeft een anti-inflammatoire werking op de darmwand.

• Vitamine A beschermt en regenereert de slijmvliezen.

• B-vitaminen ondersteunen de cellulaire vernieuwing en de energieproductie in de cellen.

Vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

VOORZORGSMAATREGELEN:

Bijzondere aandacht bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia, in geval van hypothyreoïdie of onder schildklier behandeling, antidiabetische behandeling en / of kanker. Niet voor gebruik bij zwangere vrouwen zonder medisch toezicht.

Vraag ernaar bij uw apotheker

Alfa Permea Intest – 21 doses – CNK NR: 4429-890
Download de productsheet
AANBEVOLEN GEBRUIK

AANBEVOLEN GEBRUIK

1 afgestreken maatschepje (5 gram) per dag tijdens een maaltijd. Te mengen in een glas water. Een behandeling van 4 tot 6 maanden wordt aanbevolen voor een optimaal resultaat.