ALFA Metabolic Fit

Voor een optimale ondersteuning van het vet-metabolisme bij de transformatie van vetten in energie

Vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

VOORZORGSMAATREGEL:

• Raadpleeg uw arts indien u antistollingsmedicatie neemt. Acetyl-L-carnitine versterkt mogelijk de antistollingswerking
van coumarinederivaten zoals acenocoumarol en warfarine.

• Voor patiënten die medicatie gebruiken met dopamine, of die dopamine-stimulerend werken, is het aan te raden om de dosering tyrosine en L-dopamine (Levodopa) minimaal 2 uur te scheiden.

• Tyrosine is een precursor van het schildklierhormoon. Het kan bijgevolg de niveaus van T4 verhogen. Bijzondere aandacht indien Alfa Metabolc Fit samen gebruikt wordt met de geneesmiddelen levothyroxine (Synthroid, Levoxyl) en liothyronine (Cytomel).

SYNERGIËN:

• Neem Alfa Metabolic Fit in combinatie met aangepaste voeding en leefstijl. Voeding arm aan suikers, laag in snelle koolhydraten en rijk aan gezonde en essentiële vetzuren. Voor optimale spiergroei, herstel mitochondriën en herstel vet/ spiermassa verhouding in het lichaam: combineer dit met wekelijks 2 aerobe en 3 anaerobe trainingen.

• Om de vetverbranding op te starten, neem voorafgaand aan Alfa Metabolic Fit een kuur van Alfa Lipid in combinatie met een laag calorisch dieet, arm aan suikers en laag in koolhydraten.

Vraag ernaar bij uw apotheker

Alfa Metabolic Fit 60 vcaps – CNK NR: 4186-789
NUT-nummer : NUT_PL_AS 715/70
Download de productsheet

AANBEVOLEN GEBRUIK

AANBEVOLEN GEBRUIK

1 vegetarische capsule 15 min voor het ontbijt en het middagmaal